Shitet shporeti elektrik te gjitha ne rregull me furr me plloqa +kamin-koftorr

Shitet shporeti elektrik te gjitha ne rregull me furr me plloqa +kamin-koftorr

Publikues:

Alban-Burbuqe Bajraktari

Kategoria:

Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake

Lokacioni:

Drenas

Telefoni:

+37744553136

Përshkrimi:

Alban-Burbuqe Bajraktari

Shiten
€350
Drenas
Shitet shporeti elektrik te gjitha ne rregull me furr me plloqa +kamin-koftorr gjithashtu shiten 2 dritare te ardhura nga zvicrra edhe shporeti edhe dritaret njana dritare e ka gjamin te krisur po i ndrrohet per info 044553136

Shperndaje:

Cmimi:

350€

ShesBlej Google Play