Shitet Trolli në Kijevë

Shitet Trolli në Kijevë

Publikues:

Fitim Gashi

Kategoria:

Troje

Lokacioni:

Klinë

Telefoni:

+ 383 44 315 044 & + 383 45 666 765

Përshkrimi:

Pozicioni i trollit është afër autostradës Prishtinë-Pejë (rruga e re) pra afër vendit nga ku do të vazhdojë autostrada Kijevë-Zahaq.

Trolli ka rrugë të asfaltuar, rrymë, ujë, kabllovik dhe në të ardhmen e afërt do të ketë edhe ujësjellës e kanalizim dhe është një vend ideal për ndërtimin e shtëpisë. Sipërfaqja e trollit është 25 Ari ku mund të ndërtohen 2 ose 3 shtëpi dhe të gjitha të kenë
dalje në rrugën e asfaltuar.

Trolli ka dokumentacion të rregullt e pronar shqipëtar dhe mund të përkthehet menjëherë.

Çmimi: 2500 EUR për Ari

Për informata më të hollësishme mund të na kontaktoni:

Tel/Viber: 044/315-044 & 045/666-765

Shperndaje:

Cmimi:

2500€

loading...