Shporet i druve Alfa Plam me Super Çmim

Default Image ShesBlej

Shporet i druve Alfa Plam me Super Çmim

Publikues:

Petrit

Kategoria:

Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake

Lokacioni:

Drenas

Telefoni:

+38345225661

Përshkrimi:

Shporet i druve Alfa Plam me Super Çmim 350 euro ne gjendje perfekte i blere para nje viti dhe i perdorur vetem ne dimrin e ketij viti.

Shporeti eshte i pajisur me furren per pjeke ne temperature deri 300 grad.

Ne kete qmim perfshihen edhe tubat (qyngat).

Shperndaje:

Cmimi:

350€

ShesBlej Google Play