Tavolina Hpl per lokale.

Tavolina Hpl per lokale.

Publikues:

Ona Buda

Kategoria:

Mobilje/Inventar dhe Dekorim

Lokacioni:

Tiranë

Telefoni:

+355684061490

Përshkrimi:

Tavolina per lokale me HPL rezistente ndaj gervishtjeve dhe kushteve atmosferike.
E disponojme ne ngjyra dhe premasa te ndryshme.

Shperndaje:

Cmimi:

Me Marrveshje