Tavolina me hpl dhe konstruksion metalik

Tavolina me hpl dhe konstruksion metalik

Publikues:

Ona Buda

Kategoria:

Mobilje/Inventar dhe Dekorim

Lokacioni:

Tiranë

Telefoni:

+355684061490

Përshkrimi:

Tavolin me suprin hpl dhe bazament hekuri, i disponojme ne ngjyra dhe dizajne te ndryshme, Tavolina qe fillojne nga 5300 leke per cope. I gjeni ne permasen qe deshironi.

Shperndaje:

Cmimi:

Me Marrveshje