Tavolina per koll center,qendra interneti,laboratore gjuhe,laboratore shkolle etj

Tavolina per koll center,qendra interneti,laboratore gjuhe,laboratore shkolle etj

Publikues:

Gezim Sulaj

Kategoria:

Mobilje/Inventar dhe Dekorim

Lokacioni:

Tiranë

Telefoni:

+355684025195

Përshkrimi:

Jane materia entief i bardhe,jane te paketuara,jane gjithsej 45 cope per dy persone te ulur,gjysma e tavolinave jane me anesore(kembe) druri(entief) dhe gjysma me kembe metalike.

3500 l-copa

Shperndaje:

Cmimi:

Me Marrveshje

ShesBlej Google Play