Tavoline ngrenie me 6 karrige 330€

Tavoline ngrenie me 6 karrige 330€

Publikues:

Ona Buda

Kategoria:

Mobilje/Inventar dhe Dekorim

Lokacioni:

Tiranë

Telefoni:

+355684061490

Përshkrimi:

Tavoline ngrenie me 6 karrige . Materiali dru dhe karriget me lekure te bardhe ekologjike.
Permasat : 130 * 90 cm.
Tavolina eshte me hapje.

Shperndaje:

Cmimi:

330€