Tavoline ngrenie me super cmim oferte.

Tavoline ngrenie me super cmim oferte.

Publikues:

Ona Buda

Kategoria:

Mobilje/Inventar dhe Dekorim

Lokacioni:

Tiranë

Telefoni:

+355684061490

Përshkrimi:

Tavoline ngrenie e ndertur me cleaf (rimeso druri).
Pemasat : 135 * 80 cm

Shperndaje:

Cmimi:

60€