Tavoline Ngrenie ne oferte.

Tavoline Ngrenie ne oferte.

Publikues:

Ona Buda

Kategoria:

Mobilje/Inventar dhe Dekorim

Lokacioni:

Tiranë

Telefoni:

+355684061490

Përshkrimi:

▪️Set i ndertuar nga multistrade druri me cope imitim lekure.
▪️Permasat : 125 * 78 cm, ne hapje 155 * 78 cm

Shperndaje:

Cmimi:

500€