Toka në shitje

Default Image ShesBlej

Toka në shitje

Publikues:

Ajdin Kozmaqi

Kategoria:

Tokë/Fusha dhe Farma

Lokacioni:

Kastriot

Telefoni:

+13065338683

Përshkrimi:

Shes tokën me sipërfaqe prej katër hektarësh e njëzetë ari.
Toka gjendet në fshatin Mazgit-fusha te Aeroporti,shumë e përshtashme për të gjitha veprimtaritë bujqësore,klasi i parë dhe komplet e mbuluar me sistemin e ujitjes.Cmimi filestar është600 Euro për ari..Të interesuarit mund të më kontaktojnë në numrin e telefonit +13065338683 ,përmes viberit.

Shperndaje:

Cmimi:

Me Marrveshje

ShesBlej Google Play