Transport mallrash Kosove Europe

Transport mallrash Kosove Europe

Publikues:

Shkelzen Hyseni

Kategoria:

Shërbime

Lokacioni:

Gjilan

Telefoni:

+381628351895

Përshkrimi:

Nëse keni nevojë për transport te mallrave nga Kosova për Zvicërr, Gjermani, Austri, Belgjikë, Francë mund te kryejm shërbimet e transportit shpejt dhe efikas brenda 2ditëve.

GAZMENDI TRANSPORT , Preshevë
Kontakt:
Presheve +381 62 835 18 95
Zvicerr +41 76 696 51 31

Shperndaje:

Cmimi:

Me Marrveshje

ShesBlej Google Play