Truall / Toke

Truall / Toke

Publikues:

Antonio Coniku

Kategoria:

Troje

Lokacioni:

Durrës

Telefoni:

+355699172721

Përshkrimi:

Zona/Rruga : Rruga Haziz Shkupi

Truall/Toke

Adresa : Rruga Haziz Shkupi , Durres

Link ne google maps : https://www.google.com/maps/@41.3177…/data=!3m1!1e3

Siperfaqja – 8068 m2

Gjithashtu perfshihet –

Kapanon – 70m x 12m

Magazine/ Hapesire (ish zyra) – 50 m x 12m

Shikoni me shume foto dhe video tek ky link : https://drive.google.com/open?id=11z…dX39s0pdrUY7LF

Per me shume info mund te me kontaktoni ne celular : +355 69 91 72 721 ose ne email : antonio_coniku@hotmail.com

Shperndaje:

Cmimi:

Me Marrveshje

ShesBlej Google Play