Trull ne shkabaj karer ari

Default Image ShesBlej

Trull ne shkabaj karer ari

Publikues:

Gani gashi

Kategoria:

Tokë/Fusha dhe Farma

Lokacioni:

Prishtinë

Telefoni:

+41788560600

Përshkrimi:

Kater ari me kanalizim dhe ujsjellsi e rrethume ne télé me karaster

8000 euri ari

Shperndaje:

Cmimi:

8000€

ShesBlej Google Play