Vakum Press per plastifikimin e mediapanit

Vakum Press per plastifikimin e mediapanit

Publikues:

AREV

Kategoria:

Makina dhe vegla industriale

Lokacioni:

Ferizaj

Telefoni:

+37744299441

Përshkrimi:

Prodhojm Vakum Press per plastifikim te medipanit.
Mbi qindra sosh te shitura anemban Kosoves dhe me gjere.
Experienc 10 vjeqare ne prodhimin e vakum presave.
Ne garantojm per pune te suksshme te presave.
Ejani na vizitoni dhe binduni per kualitet dhe cilesi.

Shperndaje:

Cmimi:

Me Marrveshje

loading...