Zdrukthëtar (Gjermani)

Zdrukthëtar (Gjermani)

Publikues:

Zdrukthëtar (Gjermani)

Kategoria:

Punë jashtë vendit

Lokacioni:

Prishtinë

Telefoni:

+38349720999

Përshkrimi:

Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Zdrukthëtar.

Detyrat dhe Përgjegjësitë :
• Detyra të përgjithshme në dizajnimin e brendshëm të materialeve të drurit si zdrukthëtaria etj.,

Eksperiencat :
• Trajnim i përfunduar në dizajnimin e brendshëm si zdrukthëtaria apo ndonjë degë tjetër e ngjashme
• Mjeshtëri dore dhe njohuri teknike
• Përvojë në renovim pasdjegies nga zjarri
• I aftë për punë ekipore dhe i angazhuar, i kujdesshëm, miqësor dhe saktësi në punë
• Në përgjithësl jeni i gjithanshëm

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777,
ose në email-in tonë zyrtarë: info@punsohu.eu .

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

Shperndaje:

Cmimi:

Me Marrveshje

loading...