Zdrukthëtar (Gjermani)

Default Image ShesBlej

Zdrukthëtar (Gjermani)

Publikues:

Punsohu eu

Kategoria:

Punë jashtë vendit

Lokacioni:

Prishtinë

Telefoni:

+38349762666

Përshkrimi:

Zdrukthëtar (Gjermani)

Detyrat dhe Pergjegjesite :
• Pergatitja e pjeseve per shitje apo montim
• Ndertimi i strukturave te drunjta
• Perpunimi i pjeseve per montim
• Montimi dhe cmontimi

Eksperiencat :
• Trajnim ne zdrukthetari apo ne ndonje dege te ngjashme te perpunimit te drurit
• Disa vite pervoje pune sidomos ne fushen e montimit te produkteve te drurit
• Njohuria e gjuhes gjermane eshte avantazh
• Nivel i larte i fleksibilitetit, cilesise dhe pergjegjshmerise
• Posedimi i patent shoferit. kategoria B

Data e Skadimit: 15 Mars, 2019.

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

Shperndaje:

Cmimi:

Me Marrveshje

loading...